Osvedčené výrobky Zeelandia - Panna Cotta, Cesto špaldové s orechami
PANNA COTTA - hotový smotanový dezert s vanilkovou príchuťou
Jednoduchá príprava obľúbeného smotanového dezertu s vanilkovou príchuťou, stačí obsah balenia zohriať do 50 °C a nalievať do pohárikov alebo formičiek s ovocím. Variabilita použitia aj za studena pre cukrárske výrobky v kombinácii s rastlinnou alebo živočíšnou smotanou.
PANNA COTTA - dunajské vlny receptúra
Vynikajúci koláč s PANNA COTTA od Zeelandie, s použitím Cesta jogurtového a čokoládového, Frutafillom višňa Vám určite spríjemní posedenie pri káve alebo rodinných oslavách.
CESTO ŠPALDOVÉ S ORECHMI - HIT OD ZEELANDIE
Neobyčajne chutná zmes na výrobu koláčov a zákuskov v trende dnešnej doby. Jednoduchá príprava za prídavku celých vajíčok a oleja. Ideálne v kombinácii so slivkami, makom, slivkovým lekvárom, krémom RAP Špeciál a pod.
ŠPALDOVÉ COOKIES I. neplnené
Úžasné a chutné špaldové cookies.
ŠPALDOVÉ COOKIES plnené MIFI karamelovou
Ďalšia zaujímavá receptúra zo špaldového cesta s orechmi - tentoraz v podobe cookies plnených karamelovou náplňou MIFI.
ŠPALDOVÁ TORTA I.
Vynikajúca kombinácia chutí maku, slivkového lekváru a vanilkového krému za studena RAP Špeciál v kombinácii so Špaldovým cestom s orechmi.
ŠPALDOVÁ TORTA II.
Jemná a chutná verzia špaldovej torty v kombinácii so slivkovým lekvárom a makovým krémom.


KARAMELOVÝ REZ s karamelovou PANNA COTTOU
Výborná kombinácia chutí s Panna Cotta, Compound Wigo Caramel a MIFI karamelovou. Jednoduchá obmena receptúry na špaldovú verziu. Široký sortiment ochucovacích pást Zeelandia Vám umožňuje vytvoriť rôzne chute Panna Cotty.
PANNA COTTA DUO REZY
Chutné a obľúbené DUO REZY s Panna Cottou - smotanovým dezertom s vanilkovou príchuťou a Rap Špeciál.