Titulná stránka » Gastro produkty » VAJEČNÉ POLOTOVARY

VAJEČNÉ POLOTOVARY

Vaječná melanž slaná
výborná aj pre požitie do piškótových korpusov a pod.
Vaječný bielok sladený
pasterizovaný vaječný bielok s prídavkom 50 % cukru
vajecna-melanz-slana.pdf
vajecny-bielok-sladeny.pdf
Tekutá vaječná melanž
Pasterizovaná tekutá vaječná melanž v rámci programu Bezpečné vajcia. Ideálna ako pre pekársku výrobu, zvlášť cukrársku výrobu - dobrá šľahateľnosť, vlastnosti blízke čerstvým vajcia. Vhodná pre gastronomické prevádzky, jedálne a reštaurácie, kde nemusíte riešiť biologický odpad - škrupinky z vajíčok a pod. Skladovaie: 0 až +4 °C.
Tekutý vaječný bielok
Pasterizovaný vaječný bielok - program Bezpečné vajcia - so stabilizovanou šľahateľnosťou, ideálny pre cukrárske výroby a gastronomické prevádzky, ktoré si pečú vlastné cukrárske výrobky.
Tekutý vaječný žĺtok
Pasterizovaný tekutý vaječný žĺtok s vlastnosťami podobnými čerstvým rozbitým žĺtkom, ideálny pre cukrársku výrobu, pre trené cestá, sladké jedlá v gastronómii a pod. Program Bezpečné vajcia Zeelandia.
Miešané vajcia
Tekutá homogenizovaná a pasterizovaná vaječná melanž, ochutená soľou a korením, pre prípravu miešaných vajíčok, praženice, omelety a pod. Obsahuje 5 % smotany.
Varené vajcia lúpané v náleve/vákuované
Varené, lúpané čerstvé slepačie vajíčka veľkosti "M" ( v slanom náleve alebo vákuovo balené) vhodné pre výrobu šalátov, hotových jedál, obložených sendvičov a pod. Ideálne pre gastroprevádzky.
Dlhé vajcia/bielka celé a krájané
Hmota varených bielkov a žĺtkov/alebo len bielkov vo forme vajca, celá alebo krájané na plátky, v priereze u dlhých vajec zodpovedá vajíčku (źltko v strede). Ideálne pre lahôdkárske a gastronomické prevádzky, studenú kuchyňu, predovšetkým na zdobenie, do bagiet a šalátov.
Volské oká
Vákuované volské oká, varené volské oká z čerstvých slepačích vajec. Vajcia-volské oká môžete ďalej tepelne opracovať ohrievať, smažiť, krájať a pod. Ideálne pre gastroprevádzky a lahôdkárske prevádzky.

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu