Gastro produkty
Zapečená zemiaková kaša

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Produkt
Mäsová zmes: 250g mleté mäso
100g Bolognese náplň
100g paradajkový pretlak
50g voda
Kaša: 50g zemiaková kaša s mliekom
250g voda (80°C)

Technologický postup

    Suroviny postačia na 4 zapekacie mištičky o priemere 8 cm.

    Suroviny na mäsovú zmes orestujeme na oleji (tuku) a rovnomerne rozdelíme do zapekacích formičiek ( asi do polovice mištičky).

    Zmes na zemiakovú kašu s mliekom zmiešame s horúcou vodou a zľahka premiešame metlou. Necháme 2 minúty odležať a znovu premiešame.

    Kašou naplníme zvyšnú časť mištičiek a dáme zapiecť pod gril.

    (náplň Bolognese nájdete v našej ponuke pod kódom č. 2081 a Paradajkový pretlak pod kódom č. 433)