Titulná stránka » Receptúry » Receptúry

Receptúry

Špaldový závin s makovou náplňou

Špaldový závin s makovou náplňou

Vianoce a máte radi špaldové výrobky? Máme pre Vás tú správnu receptúru. Vynikajúca kombinácia špaldového cesta z Mr. Korn Dinkel a Korent Europe v spojení s našimi kvalitnými náplňami: napr. Zela maková náplň 40, Levanto - lieskovo-oriešková náplň, Zmes VO - vlašsko-orechová náplň a pod. poteší každého milovníka závinom nielen počas adventného obdobia.

Špaldový závin s makovou náplňou - Viac...

MASLOVÁ vianočka s hrozienkami

MASLOVÁ vianočka s hrozienkami

2046 Butter backcreme Butter Backcreme dodá Vašim výrobkom nielen jemnosť striedky, čerstvosť a mäkkosť, ale aj úžasnú maslovú chuť a vôňu, ktorej neodolá žiadny spotrebiteľ. Pre jemné pečivo z kysnutého cesta. Dávkovanie: 20 % na múku.

MASLOVÁ vianočka s hrozienkami - Viac...

Vianočný twister s LEVANTOM

Vianočný twister s LEVANTOM

Twister - dobre známy a predsa jedinečný práve zo Zeelandie - spojením kvalitných surovín Korent Vanilla a náplne LEVANTO - lieskovo -orieškovej náplne zažijete jedinečný chuťový zážitok. Ideálny pre rodinné balenia.

Vianočný twister s LEVANTOM - Viac...

Vianočná štóla

Vianočná štóla

Korent vanilla je výborná zmes pre výrobu kysnutých výrobkov s vanilkovou chuťou. Jemná štruktúra striedky, výborná chuť a vôňa výrobkov ako sú vianočky, záviny, jemné pečivo rôznych tvarov. Výrobky pomalšie vysychajú a majú dlhšiu trvanlivosť. Dávkovanie: 8 - 20% na množstvo použitej múky.

Vianočná štóla - Viac...

Vianočný koláčik s Jung Basis Ruhr biely

Vianočný koláčik s Jung Basis Ruhr biely

Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Vianočný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Ruhr a kandizovaným ovocím Sardimix. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Vianočný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia.

Vianočný koláčik s Jung Basis Ruhr biely - Viac...

Vianočný koláčik s Jung Basis Ruhr kakaový

Vianočný koláčik s Jung Basis Ruhr kakaový

Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Vianočný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Ruhr a kandizovaným ovocím Sardimix. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Vianočný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia.

Vianočný koláčik s Jung Basis Ruhr kakaový - Viac...

Škoricový slimák

Škoricový slimák

Jedinečný škoricovník so zaujímavou chutnou plnkou z jablkového gélu/jablkových kociek a Jung Basis Ruhr so škoricou chuťovo splní Vaše očakávania. Plnka neodfukuje vďaka použitému triku s Jung Basis Ruhr a škorice, pričom celková cena výrobku zostáva na prijateľnej úrovni. Na cesto môžete použiť širokú škálu ciest z našej ponuky: Backcreme, Butter Backcreme, Lactorex retro alebo originál, Korent Vanilla a pod. Ako náplň môžete okrem Jablkového gélu použiť aj Jablkový gél so škoricou alebo naše Jablkové kocky vo vákuovom balení (vo vlastnej šťave). Ideálne pečenie výrobku vo forme vedľa seba.

Škoricový slimák - Viac...

Kysnutý muffin/štóla s hrozienkami

Kysnutý muffin/štóla s hrozienkami

Vianoce po celý rok? Vychutnajte si ich v podobe tvarohových muffiniek zo štólového cesta - ako náplň môžete použiť napr. hrozienka, Sardimix, sušené slivky, čokoládovú dekoráciu, mak alebo vhodné ovocné a pudingové náplne. Do cesta môžete pridať namiesto TOP tvarohovej náplne aj Tvarohovú náplň štandard A. Taktiež na cesto môžete použiť okrem Korent Europe aj Korent Vanilla, Backcreme, Butter backcreme, Lactorex retro alebo originál.

Kysnutý muffin/štóla s hrozienkami - Viac...

Perníkové Panna Cotta rezy

Perníkové Panna Cotta rezy

Vianočná inšpirácia z Cesta korzenného (perníkového) a slivkového lekváru v kombinácii s jemnou vanilkovou Panna Cottou. Jemne dozdobené čokoládovými hviezdičkami (môžete použiť aj DOBLA dekoráciu Hviezdičky tmavé).

Perníkové Panna Cotta rezy - Viac...

MAMAS PIE s tropickým ovocím

MAMAS PIE s tropickým ovocím

Vychutnajte si Frutafill tropical a kvalitnú tvarohovú náplň v koláčiku so základom krehkého cesta Mamas pie. Počas adventného obdobia si tento koláčik viete spraviť doma aj s mandarínkovým kompótom alebo s makovou plnkou a slivkovým kompótom. Hornú časť cesta môžete zafarbiť kakaovým práškom alebo dochutiť Compound Wigo pastami z našej ponuky.

MAMAS PIE s tropickým ovocím - Viac...

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu