Marcipánovo-orechová torta
Vynikajúca kombinácia orechového korpusu s pravým marcipánom v náplni a dozdobení.


Group | Weight / Volume | Unit | Product |
---|---|---|---|
Hmota | |||
600 | g | Zmes na orechovník | |
80 | g | rastlinný olej | |
260 | g | voda | |
Náplň 1: | |||
200 | g | Zela delikates | |
400 | g | Presta Egg&Brandy (vaječný likér) | |
Náplň 2: | |||
300 | g | MARO originál marcipán 1:3 | |
Dekorácia: | |||
300 | g | MARO originál marcipán 1:3 |
Zmes na orechovník vymiešame s vodou a olejom pri pomalšom chode stroja lopatkou cca 3 min.
Vymiešanú zmes rozdelíme do 3 ráfkov o priemere 23cm. Pečieme pri 165°C cca 20 min. v závislosti od typu pece.
Krém pripravíme vyšľahaním presty Egg/Brandy so Zela Delikates na hladký krém.
Kompletizácia výrobku: Na podnos uložíme orechový korpus, natrieme 100g krému, naň uložíme 150g rozvaľkaného marcipánu, znova 100g krému a plát cesta. Zopakujeme ešte raz, končíme vrstvou korpusu. Celú tortu obtrieme zvyšným krémom a obalíme do zvyšného vyvaľkaného marcipánu.