Pizza

Pizza
Weight / Volume Product
1000g Zmes Pizza/Langoše
30g droždie
650g voda (30°C)

Zmes na pizzu a droždie zmiešame s vlažnou vodou a hnetieme na vláčne cesto. Cesto necháme následne 10 minút odležať. Rozdelíme na cestové kusy a na pomúčenom stole vytvarujeme do požadovaného tvaru pizze. Uložíme na plech a necháme na plechu kysnúť cca 20 minút, prevzdušníme na niekoľkých miestach prepichnutím radielkom (vidličkou) a pred pečením dozdobíme podľa druhu a chuti napr. Pizza kečupom (kód č. 220), zeleninou, údeninou, tuniakom, strúhaným syrom, dozdobíme napr. olivami, artičokami a pod. Pečieme v predohriatej peci pri teplote cca 230 °C po dobu cca 7 - 9 minút ( podľa druhu a veľkosti).

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu