Titulná stránka » Receptúry » Receptúry pre gastronómiu » Hlavné jedlá » Farfalle s hubovou omáčkou

Farfalle s hubovou omáčkou

Farfalle s hubovou omáčkou
Weight / Volume Product
400g cestoviny
450g kuracie mäso
500g champignon (hubová/šampiňónová náplň)
smotana, cibuľa, cesnak, soľ, čierne korenie, voda, petržlenová vňať

Cestoviny uvaríme podľa návodu a scedíme.

Na kocky nakrájanú cibuľu orestujeme, pridáme na rezance nakrájané kuracie mäso, oslíme, okoreníme, pridáme prelisovaný cesnak a opečieme. Pridáme šampiňónovú náplň (kód č. 231) a orestujeme. Prilejeme vodu, premiešame a necháme prejsť varom. Nakoniec zjemníme smotanou.

Cestoviny polejeme hotovou omáčkou a dozdobíme nakrájanou petržlenovou vňaťou.

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu