Titulná stránka » Receptúry » Pekárske receptúry » Zmesi pre výrobu cereálneho chleba a pečiva » LACTOKORN - viaczrnný pšenično-ražný chlieb tmavý

LACTOKORN - viaczrnný pšenično-ražný chlieb tmavý

Weight / Volume Product
80.00 % Pšeničná múka hladká biela T-650
20.00 % Ražná múka T-930
20.00 % Lactokorn
1.00 % Rogomil Dunkel
3.00 % Droždie
1.80 % Soľ
1.00 % Zeelback
68.00 % Voda cca

Príprava zápary : Lactokorn, voda 50 oC, namočiť 1 hodinu

Miešanie cesta : 6 min. pomaly, 4 min. rýchlo

Teplota cesta : 27 oC

Zrenie cesta : 20 min.

Tvarovanie : podľa strojného zariadenia

Koncové kysnutie : 40-55 min.

Teplota pečenia a čas :   I. 260 oC, zapariť, zatvorený od ťah, 2 min.

                                    II. 240 oC, bez pary, otvorený od ťah, 4 - 6 min.

                                   III. 200 oC, bez pary, zatvorený od ťah, 28 min.

Doba pečenia závisí od hmotnosti výrobkov.

 

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu