Chlieb s Pom Carreé

Group Weight / Volume Product
Predpríprava cesta:
2,0 kg Jung Pom Carreé
cca 4,0 ltr voda
Receptúra:
6,0 kg predpripravené cesto
5,0 kg pšeničná múka T 512
3,0 kg ražná múka T 930
0,2 kg čerstvé droždie ( 60 g Saf instant ) čerstvé droždie ( 60 g Saf instant )
0,15kg Jung Sauer Optimal
cca 3,3 ltr voda
Jung Pom Carreé už obsahuje soľ.

Zmiešajte Jung Pom Carreé so studenou vodou ( 4 ltr ) a nechajte stáť 60 minút.
Zmiešajte predpripravené cesto so všetkými ostatnými surovinami uvedenými

v receptúre, aby ste dostali dobre premiesené cesto.
Teplota cesta je 25 - 26 ° C.
Doba zrenia cesta v celku je 25 -30 minút.
Návažka na 1 chlieb je 900 g.
Vyváľajte do požadovaného tvaru a ukladajte na plechy.
V 3/4 kysnutia posypte povrch preosiatou múkou.
Urobte 3 zárezy smerujúce do stredu bochníka.
Pečte v prítomnosti pary, klapku neotvárajte počas prvých 20 minút.
Teplota pečenia je 250 ° C, po 20 minútach pečenia ju znížte na 220 ° C.
Doba pečenia je 45 - 50 minút.
Výťažnosť: 19 bochníkov.

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu