Titulná stránka » Receptúry » Pekárske receptúry » Prípravky a zmesi pre výrobu chleba » Rogomil dunkel - pšenično-ražný chlieb tmavý

Rogomil dunkel - pšenično-ražný chlieb tmavý

Weight / Volume Product
70.00 % Pšeničná múka hladká biela T-650
30.00 % Ražná múka T-930
1.80 % Rogomil Dunkel
2.50 % Droždie
1.70 % Soľ
0.20 % Rasca celá
66.00 % Voda cca

Miešanie cesta : 5 min. pomaly, 4 min. rýchlo

Teplota cesta : 28 oC

Zrenie cesta : 30 min.

Tvarovanie : podľa strojného zariadenia

Koncové kysnutie : 35-45 min.

Teplota pečenia a čas :   I. 260 oC, zapariť, zatvorený od ťah, 2 min.

                                     II. 240 oC, bez pary, otvorený od ťah, 4 - 6 min.

                                    III. 200 oC, bez pary, zatvorený od ťah, 25 min.

Doba pečenia závisí od hmotnosti výrobkov.

 

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu