Jung Sauer Optimal - ražný chlieb

Weight / Volume Product
90.00 % Ražná múka T-930
10.00 % Pšeničná múka hladká biela T-650
2.30 % Jung Sauer Optimal
1.00 % Jung Rogenstabil
3.00 % Droždie
2.00 % Soľ
90.00 % Voda cca

Miešanie cesta : 4 min. pomaly, 4 min. rýchlo

Teplota cesta : 26 oC

Zrenie cesta : 25 min.

Tvarovanie : podľa strojného zariadenia

Koncové kysnutie : 35-45 min.

Teplota pečenia a čas :   I. 260 oC, zapariť, zatvorený od ťah, 2 min.

                                    II. 240 oC, bez pary, otvorený od ťah, 4 - 6 min.

                                   III. 220 oC, bez pary, zatvorený od ťah, 33 min.

Doba pečenia závisí od hmotnosti výrobkov.

 

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu