MRKVOVÁ TORTA s mangom/jogurtom

Zdravá verzia mrkvovej torty z Jung Basis Ruhr v spojení s Jung S-A Mango/jogurt alebo iným druhom Zeesanu - ako je napr. tvaroh, jogurt a pod.
MRKVOVÁ TORTA s mangom/jogurtom
Group Weight / Volume Unit Product
Hmota:
1011 250 g Jung Basis Ruhr
522/511 135 g Tek.vaj. melanž/vajcia
516/502 100 g rastlinný olej
100 g mrkva strúhaná
Náplň:
633 300 g KEN LACTEA 35 % nesladená
200144 75 g Jung S-A MANGO-jogurt
75 g voda
Dekorácia:
1012 70 g Roll Decor icing - fondán. poťahovka
3003 50 g Hoblini mini mliečna čokoláda DOBLA

Nastrúhanú mrkvu pred použitím dobre vyžmýkame – odšťavíme.
(150 g strúhanej mrkvy je potom cca 100 g potrebných do receptúry).
Všetky suroviny vymiešame na homogénne cesto a dávkujeme do formy 23cm.
Pečieme pri 160°C cca 35 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Na vychladnutý korpus rozotrieme pripravenú náplň z Ken Lactea a
Zeesanu- šľahačku vyšľaháme do polotuhej konzistencie a vmiešame
Zeesan pripravený s vodou.
Dozdobíme bielymi čokoládovými hoblinkami a podľa fantázie
napr. mrkvičkami z modelovacej hmoty.

More information

1 zákusok á 90 g.

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu