MRKVOVÁ TORTA s mangom/jogurtom
Zdravá verzia mrkvovej torty z Jung Basis Ruhr v spojení s Jung S-A Mango/jogurt alebo iným druhom Zeesanu - ako je napr. tvaroh, jogurt a pod.


Group | Weight / Volume | Unit | Product |
---|---|---|---|
Hmota: | |||
1011 | 250 | g | Jung Basis Ruhr |
522/511 | 135 | g | Tek.vaj. melanž/vajcia |
516/502 | 100 | g | rastlinný olej |
100 | g | mrkva strúhaná | |
Náplň: | |||
633 | 300 | g | KEN LACTEA 35 % nesladená |
200144 | 75 | g | Jung S-A MANGO-jogurt |
75 | g | voda | |
Dekorácia: | |||
1012 | 70 | g | Roll Decor icing - fondán. poťahovka |
3003 | 50 | g | Hoblini mini mliečna čokoláda DOBLA |
Nastrúhanú mrkvu pred použitím dobre vyžmýkame – odšťavíme.
(150 g strúhanej mrkvy je potom cca 100 g potrebných do receptúry).
Všetky suroviny vymiešame na homogénne cesto a dávkujeme do formy 23cm.
Pečieme pri 160°C cca 35 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Na vychladnutý korpus rozotrieme pripravenú náplň z Ken Lactea a
Zeesanu- šľahačku vyšľaháme do polotuhej konzistencie a vmiešame
Zeesan pripravený s vodou.
Dozdobíme bielymi čokoládovými hoblinkami a podľa fantázie
napr. mrkvičkami z modelovacej hmoty.
More information
1 zákusok á 90 g.