Mangová torta s Frutafill tropical
Vychutnajte si posedenie pri káve a leto tak ako treba - s touto tropickou mangovou tortou to bude určite zážitok. Je na Vás či použijete skutočné mango aj do náplne, a tak dodáte tortovým rezom ešte na väčšej exkluzivite alebo použijete náš Frutafill tropical ako na povrch, tak aj do náplne.
S jedinečným Jung S-A mango-jogurt (Zeesan mango) je úspech torty zaručený.


Group | Weight / Volume | Unit | Product |
---|---|---|---|
Hmota 1: | |||
85 | g | Piškóta 100 svetlá | |
50 | g | Tek.vaj. melanž/vajcia | |
25 | g | voda | |
Hmota 2: | |||
85 | g | Piškóta 100 tmavá | |
60 | g | Tek. vaj. melanž/vajcia | |
20 | g | voda | |
Náplň 1: | |||
300 | g | Gamaro Schlagcreme | |
150 | g | Jung S-A Mango-jogurt | |
200 | g | voda vlažná | |
Náplň 2: | |||
500 | g | mango čerstvé | |
Poleva 1: | |||
150 | g | Frutafill TROPICAL | |
Dekorácia 1: | |||
100 | g | DOBLA Hoblini mini biele | |
CELKOM: | 1725 | g | suroviny spolu |
Piškótu šľaháme s vodou a vaječnou melanžou pri najvyššej rýchlosti stroja 5-7 min. Vyšľahanú hmotu rozotrieme do ráfku o priemere 24cm a pečieme pri 180-190°C cca 25-30 min. v závislosti od typu pece a navážky. Rovnako pripravíme aj tmavý korpus.
Gamaro Schlagcreme (sladenú rastlinnú smotanu) pripravíme so Zeesanom mango-jogurt podľa návodu na obale.
Na biely korpus uložíme mango pokrájané na mesiačiky, natrieme 2/3 mangovej šľahačky, priložíme tmavý korpus a natrieme zvyšnú šľahačku. Na povrch rozotrieme Frutafill Tropical.
Boky torty obsypeme bielymi DOBLA čokoládovými hoblinkami.