Mangová torta s Frutafill tropical

Vychutnajte si posedenie pri káve a leto tak ako treba - s touto tropickou mangovou tortou to bude určite zážitok. Je na Vás či použijete skutočné mango aj do náplne, a tak dodáte tortovým rezom ešte na väčšej exkluzivite alebo použijete náš Frutafill tropical ako na povrch, tak aj do náplne. S jedinečným Jung S-A mango-jogurt (Zeesan mango) je úspech torty zaručený.
Mangová torta s Frutafill tropical
Group Weight / Volume Unit Product
Hmota 1:
85 g Piškóta 100 svetlá
50 g Tek.vaj. melanž/vajcia
25 g voda
Hmota 2:
85 g Piškóta 100 tmavá
60 g Tek. vaj. melanž/vajcia
20 g voda
Náplň 1:
300 g Gamaro Schlagcreme
150 g Jung S-A Mango-jogurt
200 g voda vlažná
Náplň 2:
500 g mango čerstvé
Poleva 1:
150 g Frutafill TROPICAL
Dekorácia 1:
100 g DOBLA Hoblini mini biele
CELKOM: 1725 g suroviny spolu

Piškótu šľaháme s vodou a vaječnou melanžou pri najvyššej rýchlosti stroja 5-7 min. Vyšľahanú hmotu rozotrieme do ráfku o priemere 24cm a pečieme pri 180-190°C cca 25-30 min. v závislosti od typu pece a navážky. Rovnako pripravíme aj tmavý korpus.

Gamaro Schlagcreme (sladenú rastlinnú smotanu) pripravíme so Zeesanom mango-jogurt podľa návodu na obale.

Na biely korpus uložíme mango pokrájané na mesiačiky, natrieme 2/3 mangovej šľahačky, priložíme tmavý korpus a natrieme zvyšnú šľahačku. Na povrch rozotrieme Frutafill Tropical.

Boky torty obsypeme bielymi DOBLA čokoládovými hoblinkami.

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu