Čokoládovo-malinový zákusok

Chutný a svieži čokoládovo-malinový zákusok s tvarohom a Jung S-A (Zeesanom) malina.
Čokoládovo-malinový zákusok
Group Weight / Volume Unit Product
Cesto:
279 700 g Cesto čokoládové
522/511 400 g Tek.vaj. melanž/vajcia
516/502 350 g rastlinný olej
Náplň 1:
383 250 g Gamaro Schlagcreme
2039 500 g Tvarohová náplň štandard A
250 g mrazené maliny
Náplň 2:
383 500 g Gamaro Schlagcreme
200148 120 g Jung S-A MALINA
150 g voda
Dozdobenie:
2108 300 g Paletta Mirroir malina
30 ks Motýle DOBLA

Všetky suroviny na pláty miešame pri pomalšom chode stroja rebrom cca 5 min. Vymiešané cesto rozotrieme do 2 plechov o rozmere 60x20cm.

Pečieme pri 170°C cca 15 min.

Na vychladnutý korpus rozotrieme tvarohovú náplň- tvaroh zmiešame s vyšľahaným Gamaro Schlagcreme. Na povrch uložíme mrazené maliny a zakryjeme druhým plátom.

Na povrch natrieme šľahačku pripravenú so Zeesanom pripraveným podľa návodu na obale. Povrch potrieme Palettou Mirroir malina a necháme dôkladne zatuhnúť.

Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.

 

More information

30 ks rezov á 100 g.

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu