Receptúry Receptúry

Fašiangy, Veľká noc receptúry

Linecké koláčiky v tvare zajačikov

Chutne naplnené krehké cesto z Mamas pie - ideálne pre Veľkú noc.

Linecké koláčiky v tvare sliepočiek

Chutne naplnené krehké cesto z Mamas pie - ideálne pre Veľkú noc.

Linecké vajíčka s orechmi

Chutné veľkonočné vajíčka z krehkej hmoty Mamas Pie plnené lineckou náplňou a dozdobené kokosovou polevou a orechmi.

Panna Cotta zajačikovia

Milé a efektné kopuly v tvare zajačikov s ľahkou panna cotta náplňou s jahodami.

Veľkonočná čokoládová torta

Chutná a pritom tak jednoduchá torta - kvalitný čokoládový korpus s kúskami čokolády Sacherka a trvanlivejší krém v podobe pudingovej náplne. Efektne dodobená k Veľkej Noci.

Cake Pops - prepeličie vajíčka

Moderné a efektné Cake Pops so zaujímavým efektom prepeličieho vajíčka.

Špaldovo-mrkvové muffiny

Zdravšia verzia muffinov s obsahom strúhanej mrkvy a chutného, obľúbeného Cesta špaldového s orechmi. Pekný objem, nadýchaná štruktúra a vyvážená chuť muffinov. Dozdobené s Ken Lactea 35%.

Barančeky z Jung Basis Rühr

Skvelé barančeky z našej najpredávanejšej zmesi ako od babičky Jung Basis Rühr - podľa originál receptúry od nášho dodávateľa Zeelandia Nemecko.

Bábovka z Jung Basis Rühr

Výborná bábovka z Jung Basis Rühr - tzv. sandkuchen podľa originál receptúry od nášho dodávateľa Zeelandia Nemecko.

Jemné pečivo - Lupačka, uzol... bez éčok (s NON-E Premiumback)

Vyrobiť jemné pečivo bez obsahu éčok s vynikajúcou chuťou, jemnosťou a dobrým objemom už nie je problém. So Zeelandia bezéčkovým NON-E Premiumback to je hračka. Nízke dávkovanie 1 % na množstvo pridanej múky a správny pomer tuku a cukru do receptúry a Vaše lúpačky, uzly alebo briošky budú jedna radosť.

Veľkonočná vianočka bez obsahu éčok s Premiumback

Klasika v TRENDE DOBY: s NON-E Premiumback bez obsahu éčok Vynikajúca vianočka bez obsahu éčok vyrobená s NON-E Premiumback. Pekný objem a jemne sladká chuť vianočky. Jednoduché dávkovanie: 1% prídavok na množstvo múky. Stačí pridať Vami obľúbené množstvo cukru, tuku, soli, hrozienok, kandizovaného ovocia a vytvoriť si obľúbené výrobky v bezéčkovej verzii.

Slimáky so špenátovou náplňou s brokolicou

PEČIVO v TRENDE DOBY: JOGOGOLD a SLANÉ NÁPLNE Jemne korenené cesto Jogogold v spojení so slanou náplňou Bolognese, Mexico, pizza náplňami z našej ponuky alebo novou Špenátovou náplňou s brokolicou a strúhaným Eidamom/syrom ako kombinácia chutí. Slimáčiky: ideálne vďaka špenátovej náplni aj počas veľkonočného (jarného) obdobia, veľmi pekné na vzhľad po upečení a jemne dozdobené sezamom.