Titulná stránka » Receptúry » DELUXE čokoládové zákusky so Scaldismi a DOBLA dekoráciami

DELUXE čokoládové zákusky so Scaldismi a DOBLA dekoráciami

Nájdete tú úžasné a pritom jednoduché koláče pripravené pre potešenie milovníkov čokolády. Vaši zákazníci sa po každom z nich len tak olížu.
Čokoládovo-višňová torta s marcipánom

Čokoládovo-višňová torta s marcipánom

V jednoduchosti je krása - ak sa použijú kvalitnú suroviny ako naše Cesto čokoládové s kúskami pravého marcipánu MARO marcipán 1:3 a zákazníkmi neskutočne obľúbenou KEN TRUFA - parížska smotana - zákusok je razom výnimočný. Nezabudnite na záver dozdobiť DOBLA dekoráciami napr. Pierkom elegant - posuniete tak Váš zákusok ešte o jednu úroveň vyššie.

Čokoládovo-višňová torta s marcipánom - Viac...

Čokoládová torta s profiterols

Čokoládová torta s profiterols

Pohrajte sa pri výrobe tejto torty - s trochou času navyše pri jej príprave výsledok určite stojí za to. Základný korpus je jemne čokoládový, profiterols z Brand 100 sú chutne naplnené MIFI šľahačkou a po naukladaní na korpus jemne zaliate čokoládovou ganážou zo Scaldis Dark a chutnej živočíšnej smotany KEN Nata. Proste Vaši zákazníci neodolajú.

Čokoládová torta s profiterols - Viac...

Špaldovo-orieškový zákusok so Scaldis White

Špaldovo-orieškový zákusok so Scaldis White

Spojenie špaldového cesta s orechami  a chutnej lieskovo-orieškovej šľahačky ako náplne. Dozdobené s jemne praženými lieskovými orieškami a nastrúhanou Scaldis White (bielou) polevou Vás prenesie do vianočnej zasneženej atmosféry.

Špaldovo-orieškový zákusok so Scaldis White - Viac...

Čokoládová ganache torta

Čokoládová ganache torta

Stačia 3 základné suroviny a táto torta sa stane jedinečne obľúbenou u Vašich zákazníkov milujúcich čokoládu. Sacherka - zmes, ktorá je sama o sebe jedinečná v spojení s uvarenou ganache náplňou zo Scaldis Dark (tmavý) a pravej živočíšnej smotany KEN Nata - to je kombinácia, ktorej ani Vy neodoláte.

Čokoládová ganache torta - Viac...

MOZARTova TORTA

MOZARTova TORTA

Chutná výrazne čokoládová torta (v spojení Cesta čokoládového a KEN Trufa) s ochuteným pravým marcipánom od Zeelandia s.r.o. a Compound Wigo Pistácia. Dozdobená s hoblinami mini tmavá čokoláda, ktoré ešte vyzdvihnú vzhľad tortových rezov. Na dozdobenie sme použili fondánovú polevu zo Scaldis Dark a nášho Zela bieleho fondantu.

MOZARTova TORTA - Viac...

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu