Cukrárske zmesi

Cesto jogurtové základná receptúra

Cesto jogurtové - s obsahom pravého jogurtu, pre Vaše koláče na plech. Ideálne pre široký sortiment ovocných, pudingových, makových, orechových koláčov. Náplň neprepadáva do cesta.

Cesto jogurtové základná receptúra - Viac...

Cesto čokoládové základná receptúra

Úžasný čokoládový koláč pre mnohostranné použitie. Jemná chuť pravého kakaa spolu v kombinácii s použitým ovocím, kokosom a pod. Vám dáva možnosť vychutnať si kvalitu zo Zeelandie.

Cesto čokoládové základná receptúra - Viac...

Cesto korzenné (perníkové) receptúra liate cesto

Vynikajúco prepracovaná chuť Cesta korzenného ako základ na Vaše koláče, tak aj pre prípravu perníkov. Ideálna kombinácia s lekvárom, čokoládou a pod.

Cesto korzenné (perníkové) receptúra liate cesto - Viac...

Cesto korzenné (perníkové) - perníčky

Stačí nechať cesto odležať cez noc v chladničke, rozvaľkať a pomaly upiecť - nevysušte ich v rúre úplne, dôjdu na plechu po upečení. Stále mäkké, nemusia postáť.

Cesto korzenné (perníkové) - perníčky - Viac...

Cesto karamelové základná receptúra

Cesto karamelové ideálne v kombinácii s pudingovou náplňou Presta toffee/nugát alebo Mifi karamel.

Cesto karamelové základná receptúra - Viac...

Cesto tvarohové základná receptúra

s pravým tvarohom pre úžasné "domáce" koláče na plech. Jednoduchá receptúra.

Cesto tvarohové základná receptúra - Viac...

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu