ZÁHRADNÍKOV CHLIEB NON.E

Chuť jari po celý rok Vám prinesie viaczrnný Záhradníkov chlieb s jogurtom, mrkvou a bylinkami. Prebudí v človeku pocit čerstvosti a jemnosti a s radosťou si vychutnáte jeho aromatikú a šťavnatú chuť. Zmes j vhodná aj na prípravu rožkov a bagiet. Zloženie zmesi je bez použitých É-čok.
ZÁHRADNÍKOV CHLIEB NON.E
Group Weight / Volume Unit Product
Cesto:
45,0 kg pšeničná múka T 650
20,0 kg ražná múka T 930
200140 35,0 kg ZÁHRADNÍKOVA ZMES NON.E
2,0 kg čerstvé droždie
64,0 kg voda cca

Miešanie: 4 minúty pomaly a 7 minút rýchlo. Zamiesené voľnejšie cesto necháme vyzrieť. Teplota cesta: 26 - 27 º C.
Zrenie cesta: 25 - 30 minút. Navážka na 1 ks je 720 g.
Cestový kus tvarujeme do tvaru veky a ukladáme do ražnou múkou vysypaných ošatiek.
Kysnutie: 40 - 45 minút pri 30 º C a rel. vlhkosti 75 %.
Pečenie:
I. 250 º C, s parou, zatvorený odťah, 3 minúty,
II. 220 º C, bez pary, po 3 min. otvoriť odťah, 15 minút,
III: 200 º C, bez pary, otvorený odťah, 32 minút.
Celkový čas pečenia a teplota pečenia závisí od typu pece.

More information

Chlieb po upečení má á 600 g.

ZÁHRADNÍKOVA ZMES NON.E je vhodná taktiež na výrobu pečiva, bagiet a pod.

 

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu