FARMÁRSKY CHLIEB NON.E

Farmársky chlieb Vás svojim tvarom, chuťou a vôňou vráti späť v čase, pričom si vychutnáte jeho kvalitné spracovanie a zloženie zmesi. S viditeľnými ražnými celozrnnými vločkami na reze. S obsahom kvalitnej celozrnnej špaldovej múky a zemiakovými vločkami. S jemnou a zmyselnou korenistou chuťou.
FARMÁRSKY CHLIEB NON.E
Group Weight / Volume Unit Product
Cesto:
60,0 kg pšeničná múka T 650
200141 40,0 kg FARMÁRSKA ZMES NON.E
1,5 kg čerstvé droždie
66,0 kg voda cca

Miešanie: 8 minút pomaly a 3 minúty rýchlo. Zamiesené voľnejšie cesto necháme vyzrieť. Teplota cesta: 26 - 27 º C.
Zrenie cesta: 25 - 30 minút. Navážka na 1 ks je 720 g.
Cestový kus tvarujeme do guľatého tvaru a ukladáme do ražnou múkou vysypaných ošatiek uzáverom dolu.
Kysnutie: 45 - 55 minút pri 30 º C a rel. vlhkosti 75 %.
Pečenie:
I. 250 º C, s parou, zatvorený odťah, 2 minúty,
II. 220 º C, bez pary, po 2 min. otvoriť odťah, 16 minút,
III: 200 º C, bez pary, otvorený odťah, 22 minút.
Celkový čas pečenia a teplota pečenia závisí od typu pece.

More information

Chlieb po upečení je á 600 g.

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu