ZÁHRADNÍKOVA BAGETKA NON.E

Chuť jari po celý rok Vám prinesie viaczrnný Záhradníkov chlieb alebo pečivo s jogurtom, mrkvou a bylinkami. Prebudí v človeku pocit čerstvosti a jemnosti a s radosťou si vychutnáte jeho aromatikú a šťavnatú chuť. Zmes j vhodná aj na prípravu rožkov, žemlí a bagiet. Zloženie zmesi je bez použitých É-čok.
ZÁHRADNÍKOVA BAGETKA NON.E
Group Weight / Volume Unit Product
Cesto:
45,0 kg pšeničná múka T 650
20,0 kg ražná múka T 930
200140 35,0 kg ZÁHRADNÍKOVA ZMES NON.E
2,0 kg čerstvé droždie
64,0 kg voda cca

Miešanie: 4 minúty pomaly a 7 minút rýchlo.

Teplota cesta: 26 - 27 ºC. Zrenie cesta: 25 - 30 minút. Cestový kus tvarujeme do tvaru bagetky alebo žemlí a ukladáme na pripravené plechy.

Pred pečením môžme dekorovať rezom.
Kysnutie: 40 - 45 minút pri 30 ºC a rel. vlhkosti 75 %.
Pečenie:
I. 250 ºC, s parou, zatvorený odťah, 3 minúty,
II. 240 ºC, bez pary, zatvorený odťah, 5 minút,
III: 230 ºC, bez pary, zatvorený odťah, 7 minút.

Celkový čas pečenia a teplota pečenia závisí od typu pece.

More information

Z receptúry získate 100 ks o hmotnosti 120 g.

ZÁHRADNÍKOVA ZMES NON.E je vhodná taktiež na výrobu chleba.

 

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu